Ανοικτή Εκδήλωση – Πρόσκληση  Παρουσίαση επιλεγμένων Διπλωματικών Εργασιών

Ανοικτή Εκδήλωση – Πρόσκληση Παρουσίαση επιλεγμένων Διπλωματικών Εργασιών

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του πρώτου κύκλου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ‘Ενεργειακές και Περιβαλλοντικές Επενδύσεις’ (mbaenergy.gr) την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 θα γίνει η παρουσίαση επιλεγμένων διπλωματικών εργασιών των τελειόφοιτων (2014-2016) του Μεταπτυχιακού Προγράμματος.

Οι Διπλωματικές Εργασίες που θα παρουσιαστούν αναφέρονται σε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα από το τεχνολογικό και επιχειρηματικό πεδίο της ενέργειας και του περιβάλλοντος, όπως την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια και τη βιομηχανία, τις επενδύσεις στην αφαλάτωση και τη συμπαραγωγή, στα σύγχρονα εργαλεία ενεργειακής διαχείρισης, το νομοθετικό πλαίσιο αλλά και την κοινωνική αποδοχή σύγχρονων ενεργειακών και περιβαλλοντικών έργων.

Όλες οι εργασίες είναι αποτέλεσμα ερευνητικής και μελετητικής δραστηριότητας των φοιτητών στα αντικείμενα του Μεταπτυχιακού.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή και σας προσκαλούμε να την παρακολουθήσετε και να αποκτήσετε καλύτερη και πληρέστερη γνώση του περιεχομένου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ‘Ενεργειακές και Περιβαλλοντικές Επενδύσεις’, να συζητήσετε με τους φοιτητές και τους τελειόφοιτους αλλά και τους καθηγητές του Προγράμματος.

Τόπος: ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ, Π. Ράλλη και Θηβών 250, Αιγάλεω. Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, Εργαστήριο Γ015.

Χρόνος: Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2016, ώρα 17:00

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-5381493, 210-5381020