Εκδήλωση Πρωτοχρονιάτικης πίτας: Ευχές και Αισιόδοξα Μηνύματα για το 2017

Φωτογραφίες από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, 10 Φεβρουαρίου 2017

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στους χώρους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ‘Ενεργειακές και Περιβαλλοντικές Επενδύσεις’ κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας με τη συμμετοχή όλων των φοιτητών του ΠΜΣ ‘Ενεργειακές και Περιβαλλοντικές Επενδύσεις’ (Τμήματα- Cohorts II, III και IV), των αποφοίτων μας που πλαισιώνουν κάθε εκδήλωση του Μεταπτυχιακού μας, καθηγητών και του προσωπικού του Προγράμματος.

Στην εκδήλωση που επίσης συμμετείχαν δύο προσκεκλημένοι του Μεταπτυχιακού καθηγητές από τη Θεσσαλονίκη (Δρ Πάρις Κοκορότσικος, εταιρεία ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΕ, εισηγητής στο μάθημα Energy and Environmental Business Activities, Cohort II και Δρ ‘Αγις Παπαδόπουλος, Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ, εισηγητής στο μάθημα Energy and Environmental Economics, Cohorts III και IV)  έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Ευχές για μια δημιουργική καινούρια χρονιά γεμάτη υγεία και χαρά, με δύναμη και αισιοδοξία απηύθυνε σε όλους ο Διευθυντής του Προγράμματος Δρ Ι.Κ. Καλδέλλης.

Σημειώνεται ότι ταυτόχρονα έγινε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του MSc in Energy Systems (sealab.gr) που επίσης υλοποιείται από την ίδια ομάδα στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Heriot Watt της Σκωτίας (UK).